Zesde plaats NK tot en met 21 2024

124 dagen te gaan

124 days to go ✈️ Ball State Women's Golf 🇺🇸 Geplaatst door Sophie Korthuijs op Vrijdag 12 april 2024

Competitie 2024 dag 3

Van regenachtig Moyland 🇩🇪 naar zonnig Hilversum 🇳🇱 WEDSTRIJDDAG 3 Wij hebben met 18-0 gewonnen 🏆

Derde plaats Junior Golf Masters Moyland 2024

3e plaats 🥉 Moyland International Open 🇩🇪 Zwaar weer 💨🌧️⛈️🌩️ Niet het beste toernooi dat ik ooit heb gespeeld, enkele onnodige fouten vanaf de tee en op de green. ☠️ ⛳️ : (-2,+4, +3) Een paar weken om mijn spel beter te maken voor het volgende toernooi.

Tweede plaats Junior Golfmasters 2024

2e plaats🥈 German International Golfmasters 🇩🇪 Leider na dag 1 en 2, maar mijn spel was de laatste dag niet goed genoeg. ⛳️Scores: PAR / -2 / +7 🌤️⛅️🌥️🌧️💨 Een paar dagen in Nederland om wat te oefenen🔥 Volgende week 🔙 naar Duitsland 🏌🏾‍♀️

Check dit!

CHECK THIS Thank you coach Cameron Andry ! https://ballstatesports.com/…/29/WGolf_Korthuijs.aspx…

Getekend Ball State University

@ballstatewgolf #cardinals

16e plaats Europese club Trofee 2023

Europese clubtrofee 2023 Geweldig evenement, prachtige baan 😍 Helaas was ik de laatste ronde (vandaag) ziek 🤮, niet het beste spel dat ik ooit heb gespeeld. Resultaat: Individueel 16e Team GC Houtrak 10e Over het algemeen tevreden met de voortgang in mijn lange spel. Alleen het putten behoeft enige verbetering. Bedankt @ega_golf @pravetsgolfclub voor alles

European Club Trophy volgende week!

Volgende week Europese Clubtrofee! Ik kijk ernaar uit om op een van de beste golfbanen in Bulgarije te spelen. EGA toernooi Team Houtrak, Houtrak Golfacademie 🏌🏾‍♀️ Pravets-golfclub

7e plaats Nederlands Staatsloterij Open 2023

7e plaats ‘Nederlands Staatsloterij Open’ 2023  Moeilijke tijd in de baan deze week. Helaas gezakt van de derde naar de zevende plaats. Ik heb mijn spel dit jaar nog nooit zo slecht gezien  . Mijn putten verpestte al mijn rondes   Tijd om te oefenen.