European Club Trophy volgende week!

Volgende week Europese Clubtrofee! Ik kijk ernaar uit om op een van de beste golfbanen in Bulgarije te spelen. EGA toernooi Team Houtrak, Houtrak Golfacademie πŸŒπŸΎβ€β™€οΈ Pravets-golfclub

7e plaats Nederlands Staatsloterij Open 2023

7e plaats β€˜Nederlands Staatsloterij Open’ 2023Β  Moeilijke tijd in de baan deze week. Helaas gezakt van de derde naar de zevende plaats. Ik heb mijn spel dit jaar nog nooit zo slecht gezien Β . Mijn putten verpestte al mijn rondes Β  Tijd om te oefenen.

Toegezegd Ball State universiteit herfst 2024

@ballstatewgolf πŸ‡ΊπŸ‡Έ βœ”οΈ TOEGEZEGD #herfst2024 Divisie 1 NCAA @ncaagolfcommits πŸ“Indiana #kardinalen πŸ¦…πŸ‘ŒπŸΌ Blij om aan te kondigen dat ik in de herfst van 2024 deel zal uitmaken van het Ball State golfteam voor dames! Heel veel dank aan coach @cameron.andry die me alle kansen zal geven om mijn doelen te bereiken! @slamstox πŸ‡³πŸ‡±

7e plaats Dutch Amateur Championship

7e plaats Dutch Amateur Championship Fatsoenlijke week, maar het gebeurde deze week niet op de greens β˜ οΈπŸ’”πŸ•³οΈ @dutchamateurchampionship Hard blijven werken

T7 NK strokeplay 2023

Nederlands Dames Kampioenschap 2023 Gedeeld 7e plaats Spel wordt beter, helaas zat het weer niet mee… πŸŒ₯️☁️🌦️🌧️ Geen kans gehad om terug in de top 5 te komen wegens afgelasting van de derde en vierde ronde ❌ Ik kijk uit naar volgende week: @dutchamateurchampionship

Tweede plaats NK Matchplay tm 21 2023

Tweede plaats NEDERLANDS MATCHPLAY KAMPIOENSCHAP t/m 21 πŸ₯ˆ Dankbaar om deze week te spelen na het terugtrekken van vorige week πŸ€•πŸ’‰ Spel was OK , maar niet voldoende in de finale om het kampioenschap te winnen πŸ’” πŸŒπŸΎβ€β™€οΈ Op naar het volgende toernooi

Gedeeld 5de Nationaal Matchplay Open 2023

5e Dutch Matchplay Open 2023 …Zo dicht bij de top 3! Verloor mijn partij op hole 18 in de kwartfinale. Aankomende 2,5 week de tijd om mijn ijzers weer op de rails te krijgen. Ik kijk uit naar mijn zomerseizoen πŸ’™

Gequalificeerd voor NK Matchplay 2023

#T1 PGA MONDAY TOUR DAMES πŸ† ‘Gedeelde eerste plaats’ Hiermee heb ik mijzelf gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap Matchplay 2023

Mijn video’s voor Slamstox

Bekijk hier mijn video’s van Slamtox

Winnaar German International Masters 2023

πŸ† WINNAAR German International Masters 2023 … Zware weersomstandigheden deze week πŸ’¨πŸŒ§οΈ Tweede internationale overwinning dit jaar, blij met mijn vooruitgang de afgelopen weken @florisvosgolf πŸ€“